Klimaatinitiatieven, … ze zijn er talrijk. En elke dag komen er nieuwe bij in de klimaatwereld. Is dat een teken van positieve verandering? Of slechts een spot op de kaart? Klimaat Wijs brengt overzicht aan in de wirwar aan initiatieven. Een sprong in het diepe…

Hoe dieper we komen, hoe meer we verstrengeld raken in de dichtheid aan informatie. De klimaatwereld is actief en het wereld wijde web biedt een enorme schat informatie. Maar de glans van elk initiatief raakt gemakkelijk zoek in het grotere geheel: de ‘diepzee aan klimaatinformatie’.

Klimaat Wijs vindt het tijd voor elk initiatief om te stralen. Tussen zijn broertjes en zusjes in het grotere geheel. Elk initiatief heeft zijn eigen glans of nadruk en verdient unieke aandacht. Van klimaatadaptatie tot onderzoek, van kunst tot beleid en van nieuw tot oud. Ze horen allemaal thuis bij Klimaat Wijs. Inspirerend voor elkaar, door de verbinding met elkaar.

Bij Klimaat Wijs, krijgt elk initiatief een doelbewust plekje midden op de klimaatkaart. Welk initiatief verdient volgens jou een plekje op de kaart? Laat het ons weten klimaatwijs@geospatie.nl.

Beste Klimaatgenoot (bericht d.d. 07 december)

 

© 2017 GeoSpatie